پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد
یک سایت امنیتی اسرائیلی مدعی شد:

هیچ کشوری توانایی مقابله با موشک هویزه را ندارد

وب‌سایت امنیتی دبکا فایل در گزارشی با اشاره به ویژگی‌های رادارگریزی موشک‌های کروز، نوشت: ایران به سلاح جدید قدرتمندی مجهز شده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۹ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 03
کد خبر: ۴۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ؛ وب‌سایت امنیتی «دبکا فایل» رژیم صهیونیستی در گزارشی با اشاره به آزمایش موفقیت‌آمیز موشک کروز «هویزه»، تأکید کرد برخلاف برآورد اشتباه کارشناسان غربی، نه آمریکا و نه اسرائیل ظرفیت و توانایی مقابله با موشک کروز جدید ایران را ندارند.

دبکافایل با اشاره به اینکه «ایران اخیراً گام‌های بلند و سریعی در تولید موشک‌های میان‌بُرد برداشته است»، با استناد به منابع نظامی خود مدعی شد: «آزمایش موشک کروز جدید ایران با بُرد ۱۳۵۰ کیلومتر در واقع پاسخی به آزمایش موشک آمریکایی-اسرائیلی "آرو-۳" است که ۲۲ ژانویه آزمایش شد».

این وب‌سایت صهیونیستی تأکید می‌کند: «ایران اطمینان دارد نه آمریکا و نه اسرائیل هیچ گونه پاسخی برای مقابله با این نوع موشک کروز ندارند».

در ادامه این گزارش آمده است: «کارشناسان نظامی می‌گویند در واقع هیچ نیروی نظامی در جهان تاکنون نتوانسته است ابزار مؤثر رصد و هدف‌قراردان موشک‌های کروز را قبل از اصابت به هدف کشف کند، مگر آنکه (این موشک‌ها) کوتاه‌بُرد باشند».

دبکافایل با اشاره به رادارگریزی بیش از حد موشک‌های کروز می‌افزاید: «شاید نزدیک‌ترین پاسخ به موشک‌های کروز ناوگروه تهاجمی هسته‌ای آمریکا باشد که سامانه‌های پردازش داده و حسگر‌ها و رادار‌های متمرکز دارد و با استفاده از تمرکز سنگین کشتی‌های جنگی، هواپیما‌های شناسایی و بمب‌افکن‌ها منطقه وسیعی را می‌تواند تحت پوشش (رصدی) قرار دهد. اما حتی چنین ظرفیت (پیشرفته‌ای) در کرانه‌های وسیع دریا کارایی محدودی دارد و در برابر موشک‌های کروز در سطح زمین ناکارا آمد است».

این گزارش در پایان، ضمن بیان برخی از ویژگی‌های موشک‌های کروز می‌‎نویسد: «بنابراین علی‌رغم اینکه کارشناسان غربی تلاش دارند این آزمایش موشکی را کم‌اهمیت جلوه دهند، آزمایش موفقیت‌آمیز موشک کروز هویزه بسیار چشمگیر است ... و ایران را به سلاح جدید قدرتمندی مجهز می‌کند».

همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در اولین روز از دهه مبارک فجر، موشک کروز دوربرد زمینی هویزه که ساخته متخصصان و دانشمندان عرصه دفاعی سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح است، با آزمایش پروازی موفق رونمایی و آماده تحویل به هوافضای سپاه شد.

ارسال نظر